Parkeerschijf

Product Details

Code: WBK-006/1

Beschikbare formaten direct mailing:
– 125 x 125 mm

Overige:
Wenst u een andere vorm? Geen probleem, wij leveren ook maatwerk!

Productinformatie:
De opmaak en het aantal vensters van deze informatieschijf past u naar eigen wens aan.

Minimale oplage:
25 STUKS

Meer informatie over de vele mogelijkheden en voordelen van een bedrukte parkeerschijf. Of u nu op zoek bent naar een relatiegeschenk, een direct mailing-item of gewoon een praktisch product voor uw eigen gebruik, een parkeerschijf met uw eigen ontwerp en opdruk biedt talloze voordelen.

Een van de belangrijkste voordelen van een parkeerschijf is de functionaliteit. Het stelt gebruikers in staat om hun parkeertijd duidelijk aan te geven en zo boetes te voorkomen. Door uw eigen ontwerp en opdruk toe te voegen, kunt u een persoonlijk tintje geven aan deze functionele tool. U kunt uw bedrijfslogo, slogan of andere gepersonaliseerde informatie op de parkeerschijf laten bedrukken, waardoor het een effectief marketinginstrument wordt.

Een bedrukte parkeerschijf is ook een uitstekende keuze voor direct mailings. Met direct mail kunt u uw boodschap rechtstreeks bij uw doelgroep afleveren. Door parkeerschijven te bedrukken met uw merknaam en contactgegevens, kunt u uw naamsbekendheid vergroten en potentiële klanten aanmoedigen om contact met u op te nemen. Bovendien is een parkeerschijf een praktisch en nuttig geschenk dat uw ontvangers zeker zullen waarderen.

Of u nu kleine of grote oplagen nodig heeft, het bedrukken van parkeerschijven kan gemakkelijk aan uw specifieke behoeften worden aangepast. Met moderne druktechnieken kunnen parkeerschijven met hoge kwaliteit en duurzame opdruk worden geproduceerd, ongeacht de gewenste oplage. Dit stelt u in staat om zowel kleine oplagen voor speciale gelegenheden als grote oplagen voor grootschalige promotiecampagnes te bestellen.

Het bedrukken van parkeerschijven biedt een scala aan mogelijkheden voor promotie en branding. Het is een kosteneffectieve manier om uw bedrijf te promoten en tegelijkertijd een praktisch geschenk te bieden aan uw doelgroep. Of het nu gaat om eigen ontwerpen, op maat gemaakte opdrukken of direct mailings, bedrukte parkeerschijven zijn een veelzijdig product dat uw merk naar voren kan brengen en tegelijkertijd een nuttige functie vervult.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het bedrukken van parkeerschijven voor uw specifieke behoeften. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden door het proces en ervoor te zorgen dat u een kwaliteitsproduct ontvangt dat voldoet aan uw verwachtingen. Investeer in bedrukte parkeerschijven en maak indruk op uw klanten met een functioneel en gepersonaliseerd relatiegeschenk.

Terug naar productenoverzicht


Offerteaanvraag

Laat hier meer info achter • Aantal • Meerprijs ontvangen adresseren • Meerprijs ontvangen portokosten • Aanbieden op eigen debiteurnummer • Goederen afleveren op één adres